All Rights Reserved

Afspændende og dybdegående kropsbehandling,

der effektivt lindrer smerter, spændinger, uro, stress eller angst

Psykomotorisk Behandling

Næring til krop og sjæl med afspændende kropsbehandling

En dybdeafspændende kropsbehandling, der effektivt løsner spændinger i kroppen. Behandling er en kropsbehandling, hvor der behandles udenpå tøjet.

Med dybe tryk og stræk afspændes trætte, ømme og over anstrengte områder af kroppen. Jeg arbejder både med muskler, sener, bindevæv og åndedræt.

Psykomotoriske terapeuter arbejder med sammenhængen mellem krop og psyke, fordi det er sker i tankerne giver en reaktion i kroppen og omvendt.

Derfor arbejder behandlingen dybere end en almindelig massage.  Gennem øget kropsbevidsthed lærer du også din krop bedre at kende, og dermed lærer du at reagere på de signaler den sender, når noget ikke fungerer.

Det er med kroppen vi møder verden. Vi ER vores krop, vi lever gennem kroppen, men i hverdagens travlhed glemmer vi ofte kontakten til kroppen fordi vi kommer til at lade os styre af hovedet og tankerne.

Hvad koster det? SE PRISER HER

I mine behandlinger er det fokus på RO, NÆRVÆR og TID!

RO i omgivelserne og i mine hænder. Når du ligger på briksen modtager du mit fulde NÆRVÆR – det vigtigste på briksen er nemlig dig.

Jeg kombinerer ofte mine behandlinger med øreakupunktur – et genialt og effektivt værktøj til fx. at lindre smerter, dæmpe stress, udjævne kropslige og mentale ubalancer.  Nålene sættes i undervejs i behandlingen, hvis du ønsker ørekupunktur.

Jeg prioriterer TID til fordybelse i dig og dine specifikke skavanker. Jeg nørder med mit håndværk og arbejder grundigt med dine fokus områder.

Behandling er velegnet både ved akutte problemstillinger samt forebyggende, og har oftest langvarig effekt fordi både krop og psyke inddrages.

Hvad kan du forvente af din behandling?

 • Færre smerter og spændinger
 • Forbedret søvn
 • At du får ro og plads i kroppen til at trække vejret lettere og mere frit
 • At du øger din kropsbevidsthed, dvs. lærer at mærke kroppen og aflæse dens signaler
 • Velvære og overskud til dagligdagen
 • At din krop bliver mere modstandsdygtig overfor stress og pres, så du kan præstere det du ønsker

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen indledes med en kort samtale om dig, din hverdag, livsstil og selvfølgelig de symptomer du mærker i kroppen og ønsker at have fokus på. Selve behandlingen foregår påklædt og udenpå tøjet, og du bedes medbringe langærmet bluse samt løstsiddende eller bløde bukser.

Du ligger oftest på ryggen under behandlingen, og det betyder, at jeg kan bruge din krops tyngde til at arbejde dybere med muskulære spændinger eller blokeringer.

Jeg stiller ikke diagnoser eller laver ”quick fixes” for det at arbejde kropsterapeutisk er en proces, hvor du i er den vigtigste medspiller. Du er i trygge og varme hænder og fokus er på dig, ro og nærvær.

Psykomotorisk
behandling

Totum
Kropsterapi

Infrarød
varmeterapi

Ønsker du at booke en tid

Så bestil tid online lige her.

Du er også velkommen til at kontakte mig
ved at ringe eller skrive på 2094 2447

Andre henvendelser

  Har du spørgsmål vedr. behandling, så skriv en besked herunder og jeg kontakter dig hurtigst muligt

  VIGTIGT: Ændringer eller aflysninger må IKKE foretages via formular.

  Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.
  Hvis du klikker videre på siden, accepterer du brugen af cookies. Læs mere